Van idee naar vorm,
van vorm naar realisatie

Vraag? info@advise-r.nl Direct contact? 06- 42 417 657 of 06- 14 525 353

Samenwerkingsovereenkomst Vazet

Advise-R en Vazet creatie hebben in 2015 een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Vazet is een onderneming die op een innovatieve en revolutionaire ijze de bouwwereld betreedt. Net als Advise-R wil zij dit bereiken door een integrale samenwerking met vaste partners en partijen. In deze ketenintegratie brengt Advise-R haar expertise in op het gebied van procesmanagement en klantencontact. Advise-R ondersteunt Vazet bij het ontwikkelen en realiseren van projecten door de contacten en afstemming met de opdrachtgever en/of belegger te bewaken en te toetsen of hetgeen gemaakt wordt aansluit bij de wensen.

 

Advise-R heeft Vazet ondersteuning geboden voor de ontwikkelingen van 3 projecten, te weten in Den Haag, Soest en Middelburg.

 

Robert Stolzplantsoen, Den Haag

Aan de zuidwest zijde van Den Haag, in het stadsdeel Loosduinen, ontwikkelt Vazet creatie een appartementengebouw met 30 woningen aan het Robert Stolzplantsoen. De ruime appartementen beschikken over twee of drie slaapkamers en ruime balkons gelegen op het zuidoosten of zuidwesten. De bouw van dit project is gestart.

 

Het Land van Bieshaer, Soest

Op een locatie van een voormalig verzorgingshuis ontwikkelt Vazet creatie een wijk met 24 huurappartementen en 50 koopwoningen. De naam ‘Het Land van Bieshaer’ verwijst naar vroegere tijden toen het land nog toebehoorde tot de boerderij ‘de Bieshaer’. De woningen worden uitgewerkt in dertiger jaren stijl, met een aantal geliefde kenmerken zoals grote dakoverstekken, steile daken, symmetrie en asymmetrie, houten kozijnen, diepe voegen en hagen. De bouw start januari 2016 als de bestemmingsplanprocedure afgerond is.

 

Sir Winston Churchilllaan, Middelburg

In de wijk Klarenbeek, aan de noordzijde van het historische centrum van Middelburg realiseert Vazet creatie in opdracht van Stichting Woonzorg Nederland 41 huurappartementen voor senioren. Op het naastgelegen terrein realiseert Vazet in een parkachtige setting 12 geschakelde koopwoningen voor senioren. Met een volledig woonprogramma van woonkamer, slaapkamers en badkamer op de begane grond zijn deze woningen uitstekend geschikt voor senioren die een ruime woning met tuin ambiëren. De bouw wordt opgeleverd in het eerste kwartaal van 2016.