Van idee naar vorm,
van vorm naar realisatie

Vraag? info@advise-r.nl Direct contact? 06- 42 417 657 of 06- 14 525 353

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling is een proces waarbij grond, geld en diverse partijen bijeen worden gebracht om een bouwwerk te realiseren. Advise-R neemt als ontwikkelaar de bijbehorende risico’s en levert het bouwproject na oplevering (voor ingebruikname) over aan een belegger of particuliere koper.

 

Advise-R is bij het ontwikkelen van een bouwwerk betrokken bij het proces en de wensen voor de klant. De wensen en eisen die u als klant stelt zullen in het proces worden opgenomen om zodanig een gebouw te ontwikkelen dat aansluit aan de verwachtingen. Bij elke stap in het proces stellen wij de klant centraal, om resultaatgericht een gebouw te ontwikkelen dat zowel budgettair als esthetisch binnen de kaders valt. Deze coördinatie van haalbaarheid tot oplevering wordt verzorgt door Advise-R.

 

Hebt u een stuk grond of oud gebouw in de binnenstad en bent u op zoek naar mogelijkheden op deze locatie?
Bent u op zoek naar een partner voor eventueel een eigen projectontwikkeling dan is Advise-R u graag van dienst om de mogelijkheden met u te bepalen van de vastgoedontwikkeling. Met ons netwerk beschikken wij over een aantal experts die binnen een korte termijn kunnen beoordelen over de haalbaarheid van de locatie.

 

Onze praktische benadering van samenwerken levert het beste resultaat op voor u als klant of de eindgebruikers. Samen brengen we het vastgoedproject tot een succes.

Bekijk onze referenties